Wednesday, October 27, 2010

Inspiration

E o abundență de frumusețe în jurul nostru și natura ne aduce întotdeauna în față compoziții care ne inspiră. Mai sunt și foarte mulți semeni cu o mulțime de idei pe care dacă le traducem pe limba noastră le transformăm în alte opere. Așa că vă prezint câteva surse de inspirație și vă invit să divulgați secretele care vă ajută să creați mereu frumuseți noi.


Inspiratia a venit bineînțeles din copacii arămii care-și arată peste tot podoaba.



Thursday, October 21, 2010

Deeper Autumn

Toamna e tot mai adâncă, vrea tot mai tare să ne pătrundă în oase cu vântul rece, dar ne amăgește cu focul frunzelor. Soarele ei firav înfrumusețează felicitările mele. Vă invit să vedeți câtă viață a dat o rază de soare culorilor. Iar toamna ce se așterne în fiecare an ne cheamă spre adâncuri. Să ne bucurăm de focul ce ne curăță calea.




Monday, October 4, 2010

Autumn Quilling






Am început să folosesc această tehnică în joacă. Acum a pus stăpânire pe mine. Mă trezesc visând cu ochii deschiși la modele noi, la combinații de culori...
Acum sunt cucerită de spelndorile toamnei, de scânteile de foc pe care le lasă peste tot pe unde trece. Așa că, încep prin a publica imagini cu felicitări de toamnă.