Sunday, January 20, 2013

A new season of wedding invitations / Un nou sezon cu invitatii handmade

This weekend a gorgeous wedding fair took place in our town. And I was invited to design the invitations, table numbers and place-cards for a wedding decor company Deco Life. They also asked to make an album with some wedding invitation designs. It was a pleasure. For some I used quilling, for some I didn`t, but I like so much the result! So I had a full week preparing new creations. Now... I feel uncomfortable about these events. There is such a waste of materials and even if I like everything people are showing there, sometimes all I feel is I want to go away. Hope I`m not making too much ado about nothing. But this is the way I feel. Yet, wedding invitations are important, and weddings are not possible without them. And people have to find out about me... So here is the album!




In weekendul acesta a fost targul de nunti Nunta la Palat in Cluj. Superb!!! Am fost invitata sa fac invitatii, numere de masa si place carduri de catre cei de la Deco Life. Mi-au cerut si un album cu modele ca sa le arate clientilor. M-am bucurat tare! Pentru unele modele am folosit quilling, pentru altele nu, dar rezultatul este super. Am avut o saptamana plina!
Asa... mai vreau s ava spun ca ma simt cumva ciudat fata de aceste evenimente. Este asa o mare risipa de materiale si chiar daca imi place la nebunie aproape tot ce se prezinta la aceste evenimente uneori simt doar ca as vrea sa plec pur si simplu de acolo. N-as vrea sa par fandosita, dar chiar asta simt. Totusi invitatiile de nunta sunt foarte importante si oamenii trebuie sa afle despre mine. Asa ca aici este albumul!

12 comments:

  1. Felicitări, Anca.
    Spor şi mai aştept foto! :)

    ReplyDelete
  2. Am fost si eu pe acolo cu Iona ieri dimineata si am avutacelasi sentiment. Nu neaparat ca ar fi o risipa (inafara de cea de timp) ci faptul ca nu am vazut nimic nou, (cu cateva foarte mici exceptii). M-au dezamagit chiar si firmele care in alti ani reuseau sa creeze standuri memorabile. Sa fie oare anul nuntilor cu buget redus? Chiar si asa, arta e arta si expozitiile sunt expozitii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie tocmai ca mi s-a parut muuult pentru vremurile acestea. Eu sunt pro minimalism si ma doare sufletul cand ma gandesc cati bani se duc pentru o singura zi! Erau atatea flori acolo care urmau sa fie aruncate! Nu pot spune ca am fost dezamgita. De exemplu au fost creatoare de rochii superbe! Si au mai fost artizani cu lucruri inovatoare. (ce critici experti suntem noi :))))

      Delete
  3. P.S. Mi-a placut papetaria cu alb si negru stampilata cu ceva script si cu patratele sau ce forme geometrice erau.

    ReplyDelete
  4. Very pleasant colors and beautiful quilling !

    ReplyDelete
  5. lovely quilling, love the colors,you'll do great!!!
    Paula

    ReplyDelete
  6. Of, cam asa e cu risipa la nunta...dar scopul e sa ramana o zi memorabila. Si cu quilling are toate sansele :)

    ReplyDelete
  7. if I was in your city, I would definitely come to see beautiful quilled creations you made, Anca

    hugs

    ReplyDelete
  8. Beautiful.
    http://ajourneyintoquilling.blogspot.com
    Chris

    ReplyDelete