Monday, March 21, 2016

Invitatie de nunta cu inima / Heart wedding invitation

Hello :)

Poveștile de dragoste ne-au fascinat dintotdeauna. Le-am trăit citind cărți, vizionând filme dar suntem și noi personajele unei frumoase povești.
Roșul, culoarea pasiunii și a iubirii, prinde conturul unei inimi atunci când cuvintele devin prea mici pentru "Te iubesc". Iubirea și simbolurile ei ne-au inspirat, este sentimentul care ne însoțește atunci când realizăm invitații handmade. Ne place să creăm pentru voi și să vă încântăm cu munca noastră!
Invitațiile de nuntă cu inimă sunt realizate manual, din carton sidefat de bună calitate, cu modele în relief. Cele două inimi, realizate prin tehnica quilling, sunt așezate în centrul invitației, pe un fundal ivoire. Panglica de organza legată într-o fundă delicată aduce un plus de eleganță invitației de nuntă.
Red Love
Alb și roșu, puritate și dragoste, o combinație de culori și simboluri care se potrivesc pentru o nuntă romantică.
Panglica de organza este elementul de finețe a invitației, care ne aduce aminte de domnițele de odinioară.

Invitațiile de nuntă cu inimă pot avea și funde fine din panglică de saten, de diferite nuanțe, potrivite pentru o nuntă rafinată. O fundă din sfoară de iută poate fi aleasă pentru o nuntă elegantă cu note rustice. Romantic, este ceea ce gândim când vedem o astfel de invitație!
Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!
Pentru comenzi puteți să ne scrieți la ancamilchis@yahoo.com

Invitatii de nunta cu floarea soarelui / Sunflower wedding invitation

Invitații de nuntă cu floarea soarelui

Hello :)

Câmpuri cu floarea soarelui, mireasma viilor și case de odinioară, o imagine care ne este dragă. Rustică, plină de farmec, frumoasă și nobilă, așa este Toscana. Ne simțim minunat, când locuri și peisaje dragi, ne sunt muze pentru invitațiile noastre. Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui sunt potrivite pentru o nuntă originală inspirată de căldura florilor de soare.

Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui sunt realizate manual din carton de bună calitate, imprimat cu flori. Panglica din saten sau sfoara de iută sunt elementele care dau nota de eleganță sau rustică invitației.

Flowers
Culoarea galbenă a panglicii de saten este elementul care dă strălucire invitației și îi pune în valoare
finețea. Ne place galbenul, e cald și luminos!
Suntem încântați de cele doua versiuni ale invitației de nuntă inspirate de atmosfera de vară în care am reușit să contopim notele rafinate cu cele vintage. 
Invitațiile de nuntă cu floarea soarelui le-am creat pentru  voi, cei care doriți o nuntă cu stil în care bunul gust și originalitatea să se îmbine perfect.

Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!
Pentru comenzi puteți să ne scrieți la 
ancamilchis@yahoo.com