Sunday, November 25, 2012

Blue quilling snowflakes / Fulgi de Craciun albastri

Buun... Sa zicem ca trebuia sa postez mai repede ca sa ma incadrez in ziua de ieri. Daar... a fost duminica! Si ne-am dat cu bicicletele si n-am reusit decat acum sa ma asez cateva clipe ca sa scriu.

Am ales fulgii albastri. Imi place asa de mult cum arata pe lemnul acela gri, cumva invechit. Cu cat lucrez mai mult cu atat imi apare mai clar stilul meu - cumva vintage-rustic-shabby chic.

Am facut acesti fulgi din fasii de 3mm, lungi de 30 cm si am folosit diferite nuante de albastru. Arata asa de dragut toti, la gramada :)




Well... Let`s say that I had to post this earlier, it`s already Monday here. But it was a sunny Sunday today!

I choose these blue quilled snowflakes for today. I love the way they look on that grey wood. The more I work, the more I feel my stile - somehow vintage, rustic, shabby chic.

I used 3mm strips, 30 cm long in different shades of blue. They look so cute, all together :)


Va imbratisez,
Hugs,
Anca



6 comments:

  1. yes, I agree with you that those blue snowflakes go harmoniously with the wooden house. great match. I have always liked your design - simple but with personal warm touch.

    ReplyDelete
  2. Anca, minunate luicruri vedem pe blogul tau! Te admir in tacere de ceva timp. Din origami am dat si eu in quilling. Si uite asa, s-au adunat si la mine cerculete,....cerculete.....si am tot "quillingarit" fulgi vreo trei zile. Albi si delicati.
    Dar astia albastri ei tai m-au "topit"! Rau de tot!
    Bravo si ..asteptam sa continue ninsoarea ta.
    Cu mare drag,
    Aurora Brebulet,
    Origarden

    ReplyDelete
  3. Draga Anca, eu cred ca am asteptat nerabdatoare tot anul sa pot lucra din nou fulgi :). doar ca de data aceasta am venit cu alte idei cum sa ii fac mai durabili si mai interesanti. urmeaza sa postez curand si eu pe noul meu blog.
    fulgii tai sunt absolut superbi, mai ales aceia cu romburi in interior au o tinuta aparte, ca sa numai spun de culoare si combinatia cu lemnul. imi plece cum iti definesti stilul si cum incerci sa ti l conturezi. foarte frumos totul, delicat si ingrijit, adevarata maiestrie.

    ReplyDelete
  4. Pretty snowflakes!
    http://staceysmilecreations.blogspot.com/

    ReplyDelete