Wednesday, September 28, 2011

Forget-me-not

Iata o felicitare simpla cu flori de nu-ma-uita pe care o inscriu la provocarea Scrapper in Romania. Ce legatura are cu tema “O noapte de vara”? Pai… eu si sotul meu ne plimbam printr-o livada vara asta si florile parca innebunisera. Era o explozie! Iar intr-un colt, mai la umbra si mai la umezeala erau niste flori de nu ma uita. Le ador! Le-am facut mai multe poze si una mi-am pus-o pe desktop. Ne-a prins seara tarziu zgaindu-ne la flori si unul la altul ;) si florile de nu ma uita mi-au ramas in suflet, ca amintire a unei seri de vara perfecte.

Here is a simple card with forget-me-not wich I enter to Scrapper in Romania challenge. What does it have in common with a summer night theme? Well… me and my husband were walking in the orchard and flowers were like mad, bloomed all around, like an explosion. Antd the forget-me not were there too. The evening came while admiring the flowers and these flowers were sticked to my heart, being from that moment the sign of a perfect summer evening .


Inspirata de natura am inceput sa lucrez la florile acestea cu gandul la un proiect amplu (un tablou…), dar au aparut alte proiecte si florile au ramas intr-o cutiuta. Acum le-am luat si le-am folosit cu gandul ca fac eu altele cand am timp si rabdare (!) de proiectul amplu.

Inspired by nature I started these quilling flowers thinking of a framed project, but other ideas turned me away and only now I`ve decided tu use them for a card, as they were resting in a box.


Are un aer asa special, ma face sa ma simt bine cand o privesc. Mi se intampla sa ma trezesc dimineata si s a-mi fie un dor nebun de proiectele mele terminate cu o zi inainte, sa le mai vad, sa le mai admir…

It has such a special look, I feel good watching it. More often I wake up in the morning eager to see the most recent finished projects…

12 comments:

  1. Forget me not flowers are one of my favorite ones.
    lovely card .

    ReplyDelete
  2. ce frumusele sunt!!! superbe
    bafta la provocare:)
    rux

    ReplyDelete
  3. Хорошенькая открыточка получилась!!!

    ReplyDelete
  4. Lovely - I like the way you have angled the flowers.

    ReplyDelete
  5. Multumesc, multumesc!
    Thank you! I just love your comments, I love you all my dear visitors!!!

    ReplyDelete
  6. clean, simple and so elegant! adorable!

    ReplyDelete
  7. O felicitare perfecta prin delicatetea si eleganta ei. Mult succes la provocare! :)

    ReplyDelete
  8. Frumoasa felicitarea ta. Succes la provocare.

    ReplyDelete
  9. E deosebita! Tare imi faceti pofta cu florile de nu-ma-uita:) Sper sa imi fac timp sa mesteresc si eu cateva. Cat despre admirarea propriilor creatii, cunosc asa de bine sentimentul, e tare greu uneori sa te desparti de ele:)
    Mult succes la provocare!

    ReplyDelete
  10. Cat de gingase sunt floricelele. Chiar am vazut la munte floricele mici-mici, bleo, cu mijlocul galben. Chiar asta e floare de nu-ma-uita?! Nici nu mi-a dat prin gand :))

    ReplyDelete
  11. frumos de tot!!

    niste frunzulite i-as mai fi pus!

    ReplyDelete