Tuesday, February 7, 2012

Fimo embelishment

Cu greu m-am putut decide ce sa postez azi... In sfarsit m-am hotarat sa va arat aceasta felicitare fara quilling care a aparut in lumea mea quilling. Am incercat pentru prima data Fimo si am folosit produsul de proba ca ornament pt felicitarea de Ziua Indragostitilor.
I just couldn`t decide what to show you today... Finally, here is this card without quilling in my quilling world. I tried for the first time Fimo and I used that little attempt as an embelishment on a Valentine card.


In timp ce incerc lucruri noi imi dau seama de cat timp e nevoie ca sa faci quilling. E diferit cand fac ceva fara quilling, parca muuult mai usor.
While trying new things I realize how much time quilling is asking for. It`s so different to make something without quilling, it seems to me much easier!



Eu sunt tare mandra de ce am mesterit. Sper ca-mi veti aprecia lucrarea, chiar daca vine dintr-o alta lume.
I`m very proud of my work. Hope you`ll appreciate it, even if it comes from another world.


Data viitoare promit ca nu va mai innebunesc cu felicitari de Valentine.
For the next time I promise it won`t be a Valentine card.

As always,
Anca

6 comments:

  1. De fapt pe masura ce te perfectionezi devine din ce in ce mai greu. La un moment dat simti ca dai de un prag de la care e greu sa inaintezi spre mai mult si mai bine.

    ReplyDelete
  2. This is really nice Valentine card :) Even without quilling :)

    ReplyDelete
  3. Draga Anca,
    Se pare ca iubirea mai vine si pe o coala ingalbenita de timp a unui dictionar francez-eh, Franta,romantism....
    Cand scriu acest comentariu am in fata poza cu "noi doi" si ma incanta gandul ca iubirea poate veni si ramane si pe o pecete roz de fimo.
    sa fii mereu iubita,aureliaeugenia

    ReplyDelete
  4. imi place aceasta atingere micuta de fimo, se incadreaza asa frumos pe inimioara aceea neobisnuita... Si mie a inceput sa imi placa fimo din ce in ce mai mult, desi am vrut sa incep martisoare quilling, mai repede am facut din fimo, te invit sa le admiri :).
    Spor la lucru si lasa indispozitia deoparte, cu totii avem si zile mai putin bune. Cel mai bine e sa facem altceva, o pauza e mereu bine venita.

    ReplyDelete