Monday, March 21, 2016

Invitatie de nunta cu inima / Heart wedding invitation

Hello :)

Poveștile de dragoste ne-au fascinat dintotdeauna. Le-am trăit citind cărți, vizionând filme dar suntem și noi personajele unei frumoase povești.
Roșul, culoarea pasiunii și a iubirii, prinde conturul unei inimi atunci când cuvintele devin prea mici pentru "Te iubesc". Iubirea și simbolurile ei ne-au inspirat, este sentimentul care ne însoțește atunci când realizăm invitații handmade. Ne place să creăm pentru voi și să vă încântăm cu munca noastră!
Invitațiile de nuntă cu inimă sunt realizate manual, din carton sidefat de bună calitate, cu modele în relief. Cele două inimi, realizate prin tehnica quilling, sunt așezate în centrul invitației, pe un fundal ivoire. Panglica de organza legată într-o fundă delicată aduce un plus de eleganță invitației de nuntă.
Red Love
Alb și roșu, puritate și dragoste, o combinație de culori și simboluri care se potrivesc pentru o nuntă romantică.
Panglica de organza este elementul de finețe a invitației, care ne aduce aminte de domnițele de odinioară.

Invitațiile de nuntă cu inimă pot avea și funde fine din panglică de saten, de diferite nuanțe, potrivite pentru o nuntă rafinată. O fundă din sfoară de iută poate fi aleasă pentru o nuntă elegantă cu note rustice. Romantic, este ceea ce gândim când vedem o astfel de invitație!
Pregătirea nunții este frumoasă și prețioasă, bucurați-vă de fiecare moment dedicat!
Pentru comenzi puteți să ne scrieți la ancamilchis@yahoo.com

1 comment: